Skip to main content

Με την πλάτη στον τοίχο ο Ηρακλής

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ηρακλής απ’ τη Skoda Ξάνθη στο Καυτανζόγλειο στάδιο, με τις ελπίδες του για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας να είναι λιγοστές.
Εξαιρετικά δύσκολη θεωρείται η πρόκριση του Ηρακλή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά απ’ την ήττα που υπέστη στο Καυτανζόγλειο στάδιο από τη Skoda Ξάνθη (1-0), στο πλαίσιο της πρώτης ημιτελικής αναμέτρησης των δύο ομάδων. 
 
Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε μόλις στο 7’ ο Κλέιτον με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Γιαννίκογλου. 
 
Οι «κυανόλευκοι» του Νίκου Παπαδόπουλου, οι οποίοι είχαν περισσότερους από 15.000 οπαδούς στο πλευρό τους, προσπάθησαν να απαντήσουν, δημιουργώντας κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες, κυρίως με τον Περόνε. 
 
Αξίζει να αναφέρουμε πως οι Ακρίτες προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τους ανοιχτούς χώρους, έχοντας σπουδαία ευκαιρία με τον Βάλνερ στο 86’, με τον τερματοφύλακα του Ηρακλή να τον νικάει σε τετ α τετ. 
 
Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι, αυτή τη φορά στο «Skoda Ξάνθη Arena» είτε στις 29, είτε στις 30 του μηνός.
 
Οι συνθέσεις:
 
ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (Κάσσος 61′), Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (Τσιλιγκίρης 83′), Ρομάνο, Περόνε, Τσιλιανίδης (Λουκίνας 69′), Κυριακίδης
 
ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Περέιρα, Σολτάνι (Βάλτερ 71′), Λουσέρο, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Κλέιτον (Παπαστεριανός 78′), Γούτας, Καρυπίδης, Ράνος (Καπετάνος 77′)

ZENITH