Skip to main content

Με τον κόσμο του στη Νέα Σμύρνη ο Ηρακλής

Περίπου 700 οπαδούς θα έχει στο πλευρό του ο Ηρακλής στη Νέα Σμύρνη, για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Πανιώνιο.

Περίπου 700 οπαδούς θα έχει στο πλευρό του ο Ηρακλής στη Νέα Σμύρνη, για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Πανιώνιο, καθώς απέδωσε καρπούς η ειρηνική κατάληψη των φίλων των «κυανόλευκων» στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη.

Σχετική ανακοίνωση υπήρξε και από την Αυτόνομη Θύρα 10, η οποία γνωστοποίησε πως:

«Ως απάντηση στις φήμες και στις ανακρίβειες περί απαγόρευσης εκδρομής…

Ανακοινώνουμε οτι: Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑ-ΝΟ-ΝΙ-ΚΟ-ΤΑ-ΤΑ! Άλλη μια νίκη του λάου του ΗΡΑΚΛΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ».

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος Ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, Μάκης Σαρλής, επιβεβαίωσε τη μετακίνηση των οπαδών του Γηραιού σε ραδιοφωνική του τοποθέτηση.

«Η εκδρομή στην Αθήνα θα γίνει κανονικά. Τρέχουμε όλη μέρα για το συγκεκριμένο θέμα. Υπάρχει επιβεβαίωση από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και έγιναν επικοινωνίες για να επιτευχθεί ο στόχος μας. Στα πούλμαν θα υπάρχουν δικηγόροι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαρλής.

Στο γήπεδο θα βρίσκεται επίσης και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης, που έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι από τον Καναδά για να βρεθεί πλάι στην ομάδα του, την αποστολής της οποίας, μάλιστα, υποδέχθηκε ο ίδιος στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

ZENITH