Skip to main content

Με τον Ζορπίδη θα συναντηθεί ο Γκιουλέκας

Συνεχίζει τις επαφές του με επικεφαλής φορέων της πόλης, οργανισμών και υπηρεσιών της πόλης ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης
Με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ),  Μιχάλη Ζορπίδη θα συναντηθεί αύριο στις 11 το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κώστας Γκιουλέκας, στο πλαίσιο του κύκλου επαφών που πραγματοποιεί με επικεφαλής φορέων, οργανισμών και υπηρεσιών της πόλης. Ο κ. Γκιουλέκας αναμένεται να ενημερώσει τον κ. Ζορπίδη  για την υποψηφιότητά του καθώς και τους βασικούς άξονες της πρωτοβουλίας αυτής.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 12 το μεσημέρι ο κ. Γκιουλέκας, θα συναντηθεί με τον γενικό Επιθεωρητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο, Κωνσταντίνο Κεσαπίδη, στα γραφεία της Γενικής Επιθεώρησης Π.Σ., από τον οποίο ζήτησε να ενημερωθεί για τα ζητήματα πυροπροστασίας της Θεσσαλονίκης κατά τους θερινούς μήνες.

Την Τετάρτη, στις 10.30 το πρωί, ο Κώστας Γκιουλέκας θα συναντηθεί με τους πιλότους των αεροσκαφών στην Μονάδα 383 ΜΕΕΑ για το θέμα της εναέριας πυρόσβεσης. Στις 12 το μεσημέρι, ο κ. Γκιουλέκας, όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του γραφείου του και η οποία επιβεβαιώνει αυτό που έγραψε η Voria.gr το πρωί, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, στο γραφείο του δημάρχου στο νέο δημαρχιακό μέγαρο.

ZENITH