Skip to main content

Μεγάλη εκστρατεία αναδάσωσης στο δήμο Πεύκων

Μεγάλη εκστρατεία αναδάσωσης-δενδροφύτευσης 200 στρεμμάτων στο δήμο Πεύκων διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά η νομαρχία Θεσσαλονίκης την Κυριακή 7 Μαρτίου, με τη συμμετοχή εθελοντικών ομάδων από όλο
Μεγάλη εκστρατεία αναδάσωσης-δενδροφύτευσης 200 στρεμμάτων στο δήμο Πεύκων (1ο χλμ. επαρχιακού δρόμου Πεύκων-Φιλύρου, έναντι Ψυχολογικού Κέντρου Βορείου Ελλάδος) διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά η νομαρχία Θεσσαλονίκης την Κυριακή 7 Μαρτίου από τις 8 πμ μέχρι τις 2.30 μμ, με τη συμμετοχή εθελοντικών ομάδων από όλο το νομό.

Μετά τις επιτυχημένες πρωτοβουλίες αναδάσωσης στις καμμένες δασικές εκτάσεις του Λαχανά, του Βερτίσκου και της Ασσήρου, όπου αναδασώθηκαν 200 στρέμματα τις προηγούμενες χρονιές, η νομαρχία Θεσσαλονίκης εντείνει τις προσπάθειές της και επεκτείνει τις δράσεις της σε περιοχές του ευρύτερου περιαστικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης που χρήζουν αναδάσωσης, όπως είναι ο δήμος Πεύκων.

Η πρωτοβουλία αναδάσωσης της νομαρχίας πραγματοποιείται σύμφωνα με τις υποδείξεις και το σχεδιασμό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας- Διεύθυνσης Δασών και του Δασαρχείου Θεσσαλονίκης.

ZENITH