Skip to main content

Μεγάλη νίκη και φουλ για πρόκριση στα ημιτελικά ο Ηρακλής (video)

Επικρατώντας με 2-0 του Πανιωνίου στο Καυτανζόγλειο στάδιο ο Ηρακλής έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Με το 1,5 πόδι στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο Ηρακλής, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Πανιωνίου στο Καυτανζόγλειο στάδιο.
 
Το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου εκμεταλλεύτηκε τις σημαντικές απουσίες των φιλοξενούμενων, φτάνοντας σε άλλη μία σπουδαία νίκη. 
 
Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Κόρμπος στο 15’ με …αυτογκόλ, με τον Ρομάνο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 73’. 
 
Στο 19' ο Μπαρτολίνι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι για τον Ηρακλή, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη με τον Παντίδος στο 35' για τον Πανιώνιο.
 
Η δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη την Πέμπτη 5 Μαρτίου. 
 
Οι συνθέσεις:
 
Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιάμπαρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο (90+1' Καρασαλίδης), Κάσσος, Τσιλιανίδης (70' Πασάς), Περόνε (77' Λουκίνας)
 
Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Παντίδος, Σιώπης (7' Κόρμπος), Καθάριος (57' Γιάννου), Μασούρας (77' Μπούζας), Ρισβάνης, Μητρόπουλος, Μπακασέτας, Πάνος, Φούντας, Τασουλής
 

ZENITH