Skip to main content

Μεγαλοπελάτες στα Σκόπια συναντά η ΟΛΘ ΑΕ

Επιθετική πολιτική marketing με σκοπό να προσελκύσει νέους πελάτες εγκαινιάζει η καινούρια διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ, στην προσπάθεια της τόνωσης της κίνησης στο λιμάνι.
Επιθετική πολιτική marketing με σκοπό να προσελκύσει νέους πελάτες και ταυτόχρονα να δείξει έμπρακτα ότι εξακολουθεί και στέκεται δίπλα στους υφιστάμενους, εγκαινιάζει η καινούρια διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ, στην προσπάθεια που κάνει να επαναφέρει σε υψηλά επίπεδα την κίνηση στο λιμάνι της πόλης.

Μια από τις πρώτες ενέργειες, στο πλαίσιο αυτό, είναι η επίσκεψη που πραγματοποιεί σήμερα στα Σκόπια κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων της εταιρείας, με επικεφαλής τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Στέλιο Αγγελούδη, και τον αντιπρόεδρο, Κωνσταντίνο Παπαϊωάννου.

Η παρουσία του «καπετάνιου» της ΟΛΘ ΑΕ στη γειτονική χώρα, όπως έγινε γνωστό, σχετίζεται με τη συμμετοχή και παρουσίαση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, σε ειδική εκδήλωση που οργανώνουν από κοινού το οικονομικό επιμελητήριο των Σκοπίων και οι ελληνικές διπλωματικές στα Σκόπια. Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση, κατά τις ίδιες πηγές, είναι όλες οι μεγάλες βιομηχανίες της πΓΔΜ που χρησιμοποιούν το λιμάνι για την εξυπηρέτηση των μεταφορικών τους αναγκών, καθώς και εταιρείες που προς το παρόν δεν είναι, αλλά θα μπορούσαν να γίνουν πελάτες της ΟΛΘ ΑΕ. Στην ομιλία του ο κ. Αγγελούδης αναμένεται να αναφερθεί εκτενώς στη βραχυπρόθεσμη, όσο και στη μακροπρόθεσμη στρατηγική της νέας διοίκησης για την ανάπτυξη του λιμανιού, δίδοντας βάρος στο σχεδιασμό για την απόκτηση νέου μηχανολογικού εξοπλισμού, στα έργα μηχανικού (επιστρώσεις) που προγραμματίζονται και στη νέα μειωμένη τιμολογιακή πολιτική την οποία εγκαινίασε από την 1η Ιουλίου η ΟΛΘ.

Αντιστοίχως, για τα μακροπρόθεσμα στρατηγικά πλάνα η προσοχή θα εστιαστεί στην παρουσίαση λεπτομερειών για την πορεία επέκτασης του 6ου προβλήτα, την ανάπτυξη του εμπορευματικού κέντρου στην πόλη και την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του λιμανιού για εμπορικούς και τουριστικούς σκοπούς, όπως και στην πρόθεση της ΟΛΘ να αναπτύξει τα block train για τους βαλκανικούς προορισμούς, σε συνεργασία με τον ΟΣΕ και τους επιμέρους σιδηροδρομικούς οργανισμούς.

Στην εκδήλωση αναμένεται να προλογίσει η Πρέσβης της Ελλάδας στην πΓΔΜ, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, καθώς και ο εμπορικός ακόλουθος κ. Αθανάσιος Μακρανδρέου.

ZENITH