Skip to main content

Μέλος ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Η λύση των εκλογών μπορεί να είναι και θετική

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες, εάν ενταθούν οι πιέσεις των δανειστών, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Καλύβης.

«Θα πούμε την αλήθεια στον λαό», τόνισε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Καλύβης, προσθέτοντας πως «η λύση των εκλογών μπορεί να είναι και θετική».

Μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Καλύβης κατέστησε σαφές πως «αν φτάσουμε στο σημείο να πούμε ότι κοιτάξτε, έχουμε φτάσει σε αυτό το οριστικό συμπέρασμα, δεν είναι κανένας που θα κοροϊδέψει τον κόσμο. Θα πούμε την αλήθεια στο λαό».

Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο εξαιτίας των ασφυκτικών πιέσεων η κυβέρνηση να οδηγήσει τη χώρα σε δημοψήφισμα ή εκλογές, ο κ. Καλύβης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «η λύση των εκλογών μπορεί και να είναι θετική, ακόμα και αν είναι σε κοντινό χρονικό διάστημα». «Εξαρτάται από τις συνθήκες», συμπλήρωσε.

«Όταν υπάρχει μία κατάσταση στην οποία πρέπει να κάνεις επιλογές, είναι σαφές ότι πρέπει να ρωτήσεις τον κόσμο», διευκρίνισε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

ZENITH