Skip to main content

Μένουν τελικά τα κλιμάκια των δανειστών στην Αθήνα(upd)

Αλαλούμ επικράτησε σχετικά με το εάν διακόπηκαν ξαφνικά, εάν ολοκληρώθηκαν κανονικά ή εάν συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο ξενοδοχείο «Χίλτον».

Παραμένουν, τελικά, τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών στην Αθήνα (Athens Group), προκειμένου να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις με τους αξιωματούχους της ελληνικής πλευράς.

Νωρίτερα, επικράτησε αλαλούμ σχετικά με το εάν διακόπηκαν ξαφνικά, εάν ολοκληρώθηκαν κανονικά ή εάν συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο ξενοδοχείο «Χίλτον».

Πηγές του υπουργείου Οικονομικών έλεγαν πως οι εκπρόσωποι των θεσμών ζήτησαν και έλαβαν στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους σχετικά με τα δημοσιονομικά και θα αποχωρήσουν μέχρι το βράδυ.

Οι ίδιες πηγές σημείωναν πως την ερχόμενη εβδομάδα θα έρθει άλλο κλιμάκιο, το οποίο θα ασχοληθεί με τα τραπεζικά θέματα και τις διαρθρωτικές αλλαγές.

Ωστόσο, πηγές των θεσμών δήλωναν άγνοια για τα περί ολοκλήρωσης των διαβουλεύσεων, τονίζοντας πως θα παραμείνουν στην Αθήνα, και θα συνεχιστούν οι διαβουλεύσεις, καθώς και πως τις επόμενες μέρες θα έρθουν και άλλα στελέχη των τεχνικών κλιμακίων.

τελευταία ενημέρωση 19:31

ZENITH