Skip to main content

Μερική εκκένωση του αεροδρομίου του Μάντσεστερ

Το αεροδρόμιο εκκενώθηκε μερικώς το Σάββατο εξαιτίας ενός «επεισοδίου με χημικά» όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, σύμφωνα με την οποία ένας άνδρας επιχείρησε να ανέβει σε αεροσκάφος έχοντας μαζί τ
Ένα βρετανικό αεροδρόμιο εκκενώθηκε μερικώς το Σάββατο εξαιτίας ενός «επεισοδίου με χημικά» όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, σύμφωνα με την οποία ένας άνδρας επιχείρησε να ανέβει σε αεροσκάφος έχοντας μαζί του μια λευκή σκόνη άγνωστης προέλευσης, που τελικώς αποδείχτηκε ότι δεν ήταν επικίνδυνη.

Πρόκειται γα το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ όπου έκλεισε προσωρινά ο σταθμός 3 όταν εντοπίστηκε ο άνδρας ασιατικής καταγωγής που είχε μέσα σε χειραποσκευή την περίεργη σκόνη και ο οποίος επρόκειτο να ταξιδέψει μέχρι το αεροδρόμιο Χϊθροου.

Η σκόνη αναλύθηκε και αποδείχτηκε ότι δεν ήταν καθόλου επικίνδυνη και ότι επρόκειτο για απλό ταλκ. Σύμφωνα με την αστυνομία, που έχει εντείνει τους ελέγχους για προληπτικούς λόγους, ο άνδρας δέχτηκε αμέσως τον έλεγχο της χειραποσκευής του και βοήθησε να διεξαχθεί ο έλεγχος.

ZENITH