Skip to main content

Μέσα Ιουλίου η μετακόμιση στο νέο δημαρχείο

Σε περίπου δύο εβδομάδες αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία μετακόμισης στο νέο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης, καθώς, όπως δήλωσε ο Β. Παπαγεωργόπουλος, τα 6,5 εκατ. ευρώ που οφείλονται στην κατασκ
Σε περίπου δύο εβδομάδες αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία μετακόμισης στο νέο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπως δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαγεωργόπουλο θα πληρωθούν άμεσα τα 6,5 εκατ. ευρώ που οφείλονται στην κατασκευάστρια κοινοπραξία και γύρω στις 15 Ιουλίου θα ξεκινήσει η μετακόμιση.

«Αρχίσαμε την προετοιμασία της μετακόμισης. Θα καθαριστεί εκ νέου ο χώρος και θα μεταφερθούν οι υπηρεσίες, με τον δήμαρχο να αποχωρεί τελευταίος», δήλωσε.

Επιπλέον, ο κ. Παπαγεωργόπουλος ζήτησε από την κυβέρνηση άμεση υλοποίηση των έργων στη Θεσσαλονίκη. «Δεν είναι δυνατόν να εκπονούνται προγράμματα με τίτλο «Αττική 2014», ενώ στη Θεσσαλονίκη καθυστερούν το μετρό και η επέκταση του αεροδιαδρόμου, ο 6ος προβλήτας του λιμανιού καρκινοβατεί, η υποθαλάσσια αρτηρία έχει πάει στις ελληνικές καλένδες, η εξωτερική περιφερειακή δεν δημοπρατείται, πάρκινγκ και ανισόπεδοι κόμβοι δεν κατασκευάζονται, το μητροπολιτικό πάρκο εξελίσσεται σε όνειρο θερινής νυχτός, ενώ ο Θερμαϊκός βρίσκεται σε τραγική κατάσταση».

ZENITH