Skip to main content

Μέτρα για ανάκαμψη ζηταέι ο Κουβέλης

Να αντιμετωπίσει δύο άμεσες προτεραιότητες, την αύξηση των εσόδων και την αποφασιστική μείωση του πληθωρισμού, κάλεσε την κυβέρνηση ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Να αντιμετωπίσει δύο άμεσες προτεραιότητες, την αύξηση των εσόδων, όχι με νέους έμμεσους φόρους, αλλά με τη δραστική μείωση της φοροδιαφυγής, της εισφοροδιαφυγής, των φοροαπαλλαγών και την αποφασιστική μείωση του πληθωρισμού, κάλεσε την κυβέρνηση ο  πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, σε δηλώσεις του μετά τη σημερινή συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Κλέωνα Παπαδόπουλο.

Η κυβέρνηση, είπε ο κ. Κουβέλης, οφείλει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό για την πολύμηνη αδράνεια σε αυτά τα δύο μέτωπα και πρόσθεσε ότι «απαιτούνται μέτρα που τώρα θα ανακόψουν την αδιέξοδη πορεία».

Αναφερόμενος στο τραπεζικό σύστημα ο κ. Κουβέλης είπε ότι το κόμμα του υποστηρίζει την ανάγκη συγκρότησης ισχυρού δημόσιου τραπεζικού πυλώνα και διερευνά τα στοιχεία και το περιεχόμενό του. Άποψή μας είναι, πρόσθεσε, ότι ο πυλώνας αυτός δεν μπορεί παρά, στις σημερινές συνθήκες, να προκύπτει μέσα από τη σύμπραξη Εθνικής, ΑΤΕ, Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

ZENITH