Skip to main content

Μέτρα κατά των κλοπών στα λεωφορεία

Άνδρες της αστυνομίας με πολιτικά θα βρίσκονται εντός των λεωφορείων του ΟΑΣΘ, σε μια προσπάθεια της αστυνομίας για μείωση της εγκληματικότητας.
Μέτρα για την πάταξη της εγκληματικότητας στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ λαμβάνει η αστυνομία της Θεσσαλονίκης, μετά από σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης, στην οποία συμμετείχε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Σπύρος Βούγιας.

Όπως αποφασίστηκε, άνδρες της αστυνομίας με πολιτικά θα βρίσκονται σε αστικά λεωφορεία, ενώ παράλληλα θα ενισχυθεί η παρουσία αστυνομικών σε σταθμούς μετεπιβίβασης, όπου παρατηρείται έντονη κίνηση.

Παράλληλα, οι οδηγοί των αστικών λεωφορείων θα βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με την Άμεση Δράση, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του ΟΑΣΘ, ενώ για την ευκολότερη μετακίνησή τους θα τοποθετηθούν νέες ψηφιακές κάμερες, οι οποίες θα καταγράφουν όσους οδηγούς κινούνται εντός των λεωφορειολωρίδων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παπαδόπουλους, ο διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Γιώργος Θάνογλου, και οι διοικήσεις του ΟΑΣΘ και του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΣΑΣΘ).

ZENITH