Skip to main content

Μέχρι το 2014 επεκτείνουν τη συνεργασία τους Amadeus και Iberia

Η συμφωνία εγγυάται την πρόσβαση των ταξιδιωτικών γραφείων παγκοσμίως στον πλήρη κατάλογο περιεχομένου της Iberia μέσω της Amadeus.
Eπεκτείνουν μέχρι το  2014 τη συμφωνία πλήρους περιεχομένου που διατηρούν η Amadeus και η ισπανική αεροπορική εταιρεία Iberia.

Η συμφωνία εγγυάται την πρόσβαση των ταξιδιωτικών γραφείων παγκοσμίως στον πλήρη κατάλογο περιεχομένου της Iberia μέσω της Amadeus. Από την συμφωνία προκύπτει πως οι τιμές, το πρόγραμμα και το inventory που διατίθενται από το σύστημα της Amadeus θα είναι το ίδιο, και θα διατίθεται κάτω από τις ίδιες συνθήκες, όπως μέσα από οποιοδήποτε άλλο έμμεσο ή άμεσο κανάλι διανομής, πάροχο ή ιστοσελίδα. 

Η συμφωνία επέκτασης με την Iberia έρχεται να εμπλουτίσει το portfolio της εταιρείας και να προστεθεί στις πρόσφατες συμφωνίες που σύναψε η Amadeus με κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες όπως οι British Airways (τριετής συμφωνία), Lufthansa και Swiss (πενταετής συμφωνία) και Virgin Atlantic (τριετής συμφωνία).

Περισσότερες από το 80% του συνόλου των κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων που πραγματοποιούνται παγκοσμίως από τα συνεργαζόμενα με την Amadeus ταξιδιωτικά γραφεία πραγματοποιούνται από συμφωνίες πλήρους περιεχομένου, ποσοστό που αντιστοιχεί σε πάνω από 280 εκατ.κρατήσεις ετησίως.

Σήμερα η Iberia αποτελεί την νούμερο ένα αεροπορική εταιρεία της Ισπανίας, ενώ ταυτόχρονα ηγείται στις πτήσεις μεταξύ της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής. Το 2008 τα λειτουργικά έσοδα έφτασαν τα 5,45 δισ.ευρώ και μαζί με τις κατά τόπους συνεργαζόμενες εταιρείες μετέφερε 28,5 εκατ.επιβάτες. Η Amadeus προσφέρει μια πλήρη σειρά λύσεων τεχνολογίας και διανομής στην βιομηχανία των ξενοδοχείων. Το Σύστημα Amadeus Revenue Management χρησιμοποιείται από 1.450 πελάτες σε 35 χώρες. Την ίδια στιγμή, 6.700 ξενοδοχεία σε 75 χώρες χρησιμοποιούν το Σύστημα Amadeus Property Management και 80.000 ξενοδοχεία διαθέτουν τα δωμάτιά τους στην διεθνή αγορά μέσω των λύσεων διανομής της Amadeus.

ZENITH