Skip to main content

Μια κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον της ΕΥΑΘ

Υπάρχει ενδεχόμενο να παραχωρηθεί «πακέτο» ένα κομμάτι της ΕΥΔΑΠ κι ένα της ΕΥΑΘ; Το σενάριο «ακούγεται» τραβηγμένο, αλλά τελευταία κυκλοφορεί κι αυτό...
Υπάρχει ενδεχόμενο να παραχωρηθεί «πακέτο» ένα κομμάτι της ΕΥΔΑΠ κι ένα της ΕΥΑΘ; Το σενάριο «ακούγεται» τραβηγμένο, αλλά τελευταία κυκλοφορεί κι αυτό κι έρχεται να προστεθεί στα τόσα άλλα που κατά καιρούς είδαν το φως της δημοσιότητας.

Δεδομένο θα πρέπει πάντως να θεωρείται ότι η περίπτωση της θεσσαλονικιώτικης εισηγμένης εταιρίας αναμένεται να συμπεριληφθεί στην ατζέντα των συζητήσεων που θα έχει αύριο ο υπουργός Υποδομών κ. Δ. Ρέππας με τον Γάλλο ομόλογό του, κ. Ντ. Μπισερό, ο οποίος θα βρίσκεται στη χώρα μας για επίσημη επίσκεψη. Ως γνωστόν, οι Γάλλοι έχουν αποδείξει κι εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων, με τη Suez να ελέγχει ήδη το 5% της ΕΥΑΘ και το ενδιαφέρον της ίδιας άλλα κι άλλων ομίλων να μπουν πιο δυνατά στον αγώνα που διεξάγεται για τη διεκδίκησή της.

Το αποτέλεσμα των συζητήσεων των δύο αντρών αναμένεται, κατά συνέπεια, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς αναμένεται να δώσει ένα περίγραμμα, τουλάχιστον, των κυβερνητικών προθέσεων για το αμέσως επόμενο διάστημα.

ZENITH