Skip to main content

Μια σύσκεψη με πλούσιο παρασκήνιο στο Μαξίμου

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία μάλιστα έγινε προσπάθεια να μείνει και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία μάλιστα έγινε προσπάθεια να μείνει και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως πληροφορείται η Voria.gr, τη συγκάλεσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος, ο οποίος λόγω της απουσίας του κ. Γ. Παπανδρέου στο εξωτερικό πρωθυπουργεύει και συμμετείχαν τα μέλη του οικονομικού επιτελείου, με μια σημαντική εξαίρεση.

Δεν παρέστη η υπουργός Οικονομίας κι Ανταγωνιστικότητας κ. Λούκα Κατσέλη, μολονότι όπως λένε οι πληροφορίες προσεκλήθη. Προέβαλλε ανειλημμένη υποχρέωση και τελικώς δεν συμμετείχε. Οι πληροφορίες λένε ότι κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένη σύσκεψης ετέθη το θέμα των εξαιρέσεων, που θεωρήθηκε ότι θα προκαλούσαν το κοινό αίσθημα κι αποφασίσθηκε τελικώς να καταργηθούν όλες και να μπουν όλοι υπό τη σκέπη του νέου φορολογικού.

ZENITH