Skip to main content

Μικρές μεταβολές με χαμηλό τζίρο στο ΧΑ

Συνεδρίαση μικρών αυξομειώσεων είναι η σημερινή για το ΧΑ, με το τζίρο να επηρεάζεται από την καλοκαιρινή ραστώνη και να διαμορφώνεται για μια ακόμη ημέρα σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα.
Συνεδρίαση μικρών αυξομειώσεων  είναι η σημερινή για το Χρηματιστήριο Αθηνών, με το τζίρο να επηρεάζεται από την καλοκαιρινή ραστώνη και να διαμορφώνεται για μια ακόμη ημέρα σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα.

Στις 16:12 ο γενικός δείκτης τιμών υποχωρεί κατά 0,48% στις 1.670,00 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 42,5 εκατ. ευρώ. Από τις μετοχές που έχουν τεθεί σε διαπραγμάτευση 74 κινούνται ανοδικά, 80 πτωτικά και 43 παραμένουν αμετάβλητες.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωνε απώλειες 0,29%, ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης χάνει 0,18% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης καταγράφει πτώση 0,29%.

Από τους επιμέρους δείκτες τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσιάζουν οι δείκτες των Τηλεπικοινωνιών (-1,50%) και των Ασφαλειών (-1,49)%. Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι δείκτες του Πετρελαίου (+0,69%) και των Τροφίμων (+0,47%).

ZENITH