Skip to main content

Μήνυμα σε Μπακογιάννη από Μιχαλολιάκο και Γκιουλέκα

Την άποψη ότι η εντολή των ψηφοφόρων της ΝΔ για τον νέο αρχηγό του κόμματος ήταν ξεκάθαρη και θα πρέπει όλα τα στελέχη να τη σεβαστούν εξέφρασαν οι Βασίλης Μιχαλολιάκος και Κώστας Γκιουλέκας, σε ερώτη
Την άποψη ότι η εντολή των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας για τον νέο αρχηγό του κόμματος ήταν ξεκάθαρη και θα πρέπει όλα τα στελέχη της παράταξης να τη σεβαστούν εξέφρασαν οι βουλευτές του κόμματος Βασίλης Μιχαλολιάκος και Κώστας Γκιουλέκας, σε ερώτηση για τη στάση της Ντόρας Μπακογιάννη.

«Η νομιμοποιητική δύναμη των 800.000 ανθρώπων δεν αφήνει περιθώριο για οποιαδήποτε άλλη σκέψη», είπε ο κ. Μιχαλολιάκος και πρόσθεσε: «Η κα Μπακογιάννη είναι πολύτιμο στέλεχος με διαχρονική προσφορά και πιστεύω ότι η προσφορά της και στο μέλλον θα είναι σημαντική. Και θα είναι από εκείνους που θα πρωταγωνιστήσουν στον αγώνα μας να γίνει ο Αντώνης Σαμαράς ο πρωθυπουργός της νέας μεταπολίτευσης. Ο καθένας έχει το ύφος του και θέλει και τον χρόνο του. Η κα Μπακογιάννη δικαιούται τον χρόνο της, για να αφομοιώσει το αποτέλεσμα, μια και ήταν δεδομένο ότι θεωρούσε περίπου βέβαιο ότι θα είναι ο διάδοχος του Κώστα Καραμανλή».

«Όλα τα στελέχη είμαστε μαζί. Δεν μας περισσεύει κανείς. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, η κοινωνία μάς έδωσε μια εντολή κι αυτή την εντολή οφείλουμε να την τιμήσουμε», επεσήμανε από την πλευρά του ο κ. Γκιουλέκας.

ZENITH