Skip to main content

Μήνυμα στην Ευρώπη ότι «μπορούμε»

«Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να διαψεύδουμε καθημερινά όσους αμφισβητούν την αξιοπιστία μας», υπογράμμισε ο Γιώργος Πεταλωτής, σχολιάζοντας το «όχι» της Σλοβακίας στο ευρωπαϊκό πακέτο βοήθειας γι
«Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να διαψεύδουμε καθημερινά όσους αμφισβητούν από εδώ και πέρα την αξιοπιστία μας», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, σχολιάζοντας την άρνηση του σλοβακικού κοινοβουλίου να εγκρίνει τη συνεισφορά της Μπρατισλάβας στο ευρωπαϊκό πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα.

«Εμείς κάνουμε συστηματική δουλειά που διαπιστώνουν όλοι οι εταίροι μας. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να διαψεύδουμε καθημερινά με τις πολιτικές μας, τη σοβαρότητα και τη σταθερότητά μας όσους αμφισβητούν από εδώ και πέρα την αξιοπιστία μας και ότι εργαζόμαστε σκληρά», σημειώνει σχετικά.

Ο Γ. Πεταλωτής υπογράμμισε ότι είναι μειοψηφία εκείνοι που αμφισβητούν την αξιοπιστία και την εργατικότητα της ελληνικής πλευράς και επεσήμανε ότι «ο καθένας όταν είναι εταίρος έχει και την ευθύνη του τι πράττει και του τι λέει».

Επιπλέον, ο εκπρόσωπος αναφέρθηκε στη σημασία του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης για τα κράτη που πιθανόν να έχουν προβλήματα.

ZENITH