Skip to main content

Μήνυμα συστράτευσης από τον Καλλιοντζή

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο του νέου δήμου Καβάλας ανακοίνωσε ο νομάρχης Καβάλας Θόδωρος Καλλιοντζής, λίγες μέρες μετά το επίσημο χρίσμα που του έδωσε η ΝΔ.
Την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο του νέου δήμου Καβάλας ανακοίνωσε ο νομάρχης Καβάλας, Θόδωρος Καλλιοντζής, λίγες μέρες μετά το επίσημο χρίσμα που του έδωσε η ΝΔ. Ο κ. Καλλιοντζής έστειλε μήνυμα προς όσους εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για την υποψηφιότητά του. «Από σήμερα και πέρα, κανείς από το στελέχη του κόμματος δεν είναι δικαιολογημένος να απέχει από την προσπάθειά μας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως κανείς δεν πρόκειται να «απουσιάσει από τον αγώνα που πρόκειται να δοθεί».

Ο κ. Καλλιοντζής σημείωσε παράλληλα πως τόσο ο ίδιος, όσο και οσυνυποψήφιός του, Στάθης Εριφυλλίδης, που προέρχεται από το γαλάζιοστρατόπεδο έχουν έναν κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από την αλλαγήστο δήμο Καβάλας. Απηύθυνε μάλιστα κάλεσμα συζήτησης και συνεργασίας, προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας κάλεσε όλους τους πολίτες να στηρίζουν την υποψηφιότητά του, καθώς όπως τόνισε μολονότι η στήριξη που του παρέχει το κόμμα είναι για τον ίδιο πολύ σημαντικό, εντούτοις ο ίδιος επιζητεί τη συστράτευση των πολιτών της τοπικής κοινωνίας.

ZENITH