Skip to main content

Μητρόπουλος: Οι διώξεις είναι περισσότερες από τα ματς της Εθνικής

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις διώξεις κατά παραγόντων της ΕΠΟ.
Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις διώξεις κατά παραγόντων της ΕΠΟ.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
Για τις διώξεις κατά παραγόντων της ΕΠΟ: 
 
«Δημοσιεύονται στην εφημερίδα μου μεθαύριο όλες τις διώξεις κατά παραγόντων της ΕΠΟ. Είναι μέσα και η δίωξη όσον αφορά το θέμα των έργων του Αγίου Κοσμά, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και οι Γκιρτζίκης, Γκαγκάτσης. Το θέμα είναι πως είναι πιο πολλές οι διώξεις από τους αγώνες της Εθνικής ομάδας».
 
Για τις διώξεις κατά παραγόντων της ΕΠΟ: 
 
«Αφού τα γράφω στην εφημερίδα μου  είναι δυνατόν να μην πω όσα ξέρω για την ΕΠΟ; Και μάλιστα σε όσα έγραψα ξέχασα να προσθέσω  την  δίωξη για τον Γκιρτζίκη  μάλιστα μέσα στην ίδια δίωξη συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του Γκαγκάτση. Πιο πολλές είναι διώξεις  που έχουν γίνει  από τους αγώνες  που έχει δώσει ης Εθνικής ομάδας».
 
Για το αν ξέρουν όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι Μπλάτερ και Πλατινί: 
 
«O Κοντονής  πρέπει να ζητήσει ραντεβού με τον Μπλάτερ και τον Πλατινί. Μπορεί  να το κάνει. Ήμουν και εγώ μέλος της ΕΠΟ. Πρέπει να γνωρίζετε πως οποιοσδήποτε μπορεί να κλείσει ραντεβού με την ΦΙΦΑ, όσοι λένε ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό λένε βλακείες. Η κατάσταση εδώ είναι αστεία δείτε τι κάνει η Βέροια. 
 
Την μία Κυριακή δέχεται τέσσερα  γκολ και την επόμενη  Κυριακή βάζει αυτή τέσσερα γκολ. Ο Κοντονής πρέπει να πει στη ΦΙΦΑ ότι στην Ελλάδα υπάρχει διαφθορά...  Αλλιώς, δεν θα υπάρξει παρέμβαση της ΦΙΦΑ αν δεν της εξηγήσουν ότι στην Ελλάδα υπάρχει θέμα διαφθοράς εδώ και καιρό. Για την ακρίβεια, έχουμε ξεφύγει σε επίπεδα διαφθοράς».
 
Για τα σκάνδαλα:  
 
«Η κατάσταση έχει ξεφύγει, ο καθένας κάνει ότι θέλει στην Ελλάδα. Ο Γκαγκάτσης έκανε ότι ήθελε αλλά δεν ήταν ο μόνος όλοι οι υπόλοιποι έκαναν με τη σειρά τους το ίδιο. Τελευταίο σκάνδαλο είναι αυτό που έγινε με την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό».

ZENITH