Skip to main content

Μητσοτάκης: Ο καλύτερος φίλος της ΑΔΕΔΥ ο Κατρούγκαλος

«Θα το καταψηφίσουμε με δύο χέρια» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας για το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο για το Δημόσιο.

«Θα το καταψηφίσουμε με δύο χέρια» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας για το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο για το Δημόσιο.

«Ο κ. Κατρούγκαλος είναι ο καλύτερος φίλος της ΑΔΕΔΥ. Ολα τα αιτήματα της ΑΔΕΔΥ βρήκαν θέση σε αυτό το νομοσχέδιο. Αν πιστεύετε ότι με αυτόν τον τρόπο θα γίνει πραγματική μεταρρύθμιση στο δημόσιο τι να πω. Ελπίζω τουλάχιστον να μην απηχεί ο κ. Κατρούγκαλος την πλειοψηφία της άποψης των ακροατών που γνωρίζουν ότι πραγματικά τους τελευταίους 19 μήνες, όσο εγώ ήμουν στο υπουργείο, έγινε μία ουσιαστική προσπάθεια για συμμάζεμα στο δημόσιο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στον realfm.

«Είναι δυνατόν εμείς να υπερψηφίσουμε αυτή τη στιγμή την οριζόντια μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων στο δημόσιο με συμβάσεις;» διερωτήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Αναφορικά με την έντονη αντιπαράθεση που είχε με την πρόεδρο της Βουλής κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Ολομέλειας ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι «η κ. Κωνσταντοπούλου επιδιώκει να μετατρέπει πολιτικές διαφωνίες σε προσωπικές αντιπαραθέσεις».

«Δεν πρόκειται εγώ να την παρακολουθήσω σε αυτόν τον κατήφορο. Το πρόβλημα της κ. Κωνσταντοπούλου δεν είναι μαζί μου, είναι με όλη τη Βουλή. Την άδειασε το κόμμα της, την άδειασε η κυβέρνηση και θα πρέπει να αντιληφθεί ότι με τις πρακτικές αυτές δεν προάγει, αντίθετα δηλητηριάζει, το πνεύμα συναίνεσης το οποίο σε δύσκολες συνθήκες θα πρέπει να συνδιαμορφώνεται στη Βουλή» υπογράμμισε.

ZENITH