Skip to main content

Μόνο το 5% δεν δήλωσε το καρτοκινητό του

Μόνο το 5% των κατόχων καρτοκινητής τηλεφωνίας δεν προχώρησε στη διαδικασία ταυτοποίησης των τηλεφώνων τους. Θα έχουν δεύτερη ευκαιρία για να το δηλώσουν έως τις 30 Ιανουαρίου.
Μόνο το 5% των κατόχων καρτοκινητής τηλεφωνίας δεν προχώρησε στη διαδικασία ταυτοποίησης των τηλεφώνων τους, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις και των τριών εταιριών.  Ακόμα και γι΄ αυτούς τους συνδρομητές, όμως, που είδαν από την περασμένη Παρασκευή να μπαίνει φραγή κλήσεων στο καρτοκινητό τους, θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Έως τις 30 Ιανουαρίου 2011 θα μπορούν να περάσουν από τα κατά τόπους καταστήματα και τα σημεία πρόσβασης των εταιριών, να δηλώσουν ακόμη και εκπρόθεσμα τα στοιχεία τους και να επανασυνδεθεί το κινητό και μάλιστα χωρίς να έχει χαθεί τυχόν υπόλοιπο, που υπήρχε διαθέσιμο πριν από την φραγή, ενώ διατηρείται και το νούμερο.    

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των τριών εταιριών, από το 95% των ενεργών συνδρομητών καρτοκινητής που ταυτοποιήθηκε, το 80% προσήλθε τις δύο τελευταίες εβδομάδες, παρά το γεγονός ότι η διαδικασία ταυτοποίησης έχει τεθεί σε εφαρμογή από τις 8 Νοεμβρίου 2009.

ZENITH