Skip to main content

Μπαίνει δυναμικά στον χώρο της υγείας η Marfin Egnatia Bank

Δυναμική είσοδο στο χώρο υγείας πραγματοποιεί η Marfin Egnatia Bank, προωθώντας το νέο της προϊόν «Marfin Ταμιευτήριο +Υγεία» στην ελληνική αγορά και σε συνεργασία με το Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέ
Δυναμική είσοδο στο χώρο υγείας πραγματοποιεί η Marfin Egnatia Bank, προωθώντας το νέο της προϊόν «Marfin Ταμιευτήριο +Υγεία» στην ελληνική αγορά και σε συνεργασία με το Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο «Υγεία». Πιθανές συνεργασίες με κατά τόπους διαγνωστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα δεν αποκλείονται, αλλά ακόμα οι κινήσεις που προωθούνται παραμένουν «επτασφράγιστο μυστικό».

Παράλληλα, δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο προϊόν να «ταξιδέψει» και εκτός ελληνικών συνόρων, ανάλογα πάντα με τις κινήσεις που θα αποφασίσει το «Υγεία». Πάντως, ήδη το πρόγραμμα «τρέχει» στην Αθήνα από τον Νοέμβριο του 2008, όπου πάνω από 30.000 άνθρωποι-εκ των οποίων το 50% νέοι πελάτες- και περί τους 20 εταιρικούς πελάτες του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος έχουν ήδη κατοχυρώσει το δικαίωμα στην «φθηνή περίθαλψη».

Στη Θεσσαλονίκη το πρόγραμμα έκανε πρεμιέρα αρχές Φεβρουαρίου σε συνεργασία με τη «Βιοκλινική» και τα πρώτα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά, σύμφωνα με στελέχη της τράπεζας που συμμετείχαν στη σημερινή γιορτινή εκδήλωση προώθησης του προϊόντος.

Σε ό,τι αφορά στο νέο προϊόν που προωθείται, με 60 ευρώ για ενήλικες και 40 ευρώ για παιδιά έως 14 ετών, ετησίως, δίνεται η δυνατότητα τόσο σε νέους όσο και σε υφιστάμενους πελάτες της τράπεζας να απολαμβάνουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης, όπως απεριόριστες δωρεάν επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Χειρουργό, Ορθοπεδικό) και απεριόριστες δωρεάν επισκέψεις κατόπιν ραντεβού σε 12 ειδικότητες.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα διενέργειας διαγνωστικών και επεμβατικών εξετάσεων κατόπιν ραντεβού με ιδιαίτερα προνομιακό τιμολόγιο, δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο (μία μαστογραφία ή υπέρηχο μαστού για τις γυναίκες και ένα τεστ κοπώσεως για τους άνδρες) και δωρεάν διακομιδή με ασθενοφόρο σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής.

Παράλληλα, προβλέπεται χρήση του συντονιστικού κέντρου με κλήση στο 1051 όλο το 24ωρο για παροχή ιατρικών συμβουλών και πληροφόρηση των ασφαλισμένων του προγράμματος. Επίσης, κάθε πελάτης, κάτοχος της κάρτας μέλους του προγράμματος της Marfin Egnatia Bank, μπορεί να λάβει υπηρεσίες περίθαλψης σε Αττική ή Θεσσαλονίκη, ανεξάρτητα από το πού διαμένει ή σε ποια πόλη έχει ενεργοποιήσει το πρόγραμμα.

Τα συγκεκριμένα προνόμια παρέχονται σε κάθε πελάτη, ανεξαρτήτως ηλικίας, ασφαλιστικής κάλυψης και κατάστασης της υγείας του και το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοιχθεί ένας απλός λογαριασμός «Μarfin Ταμιευτήριο +Υγεία», χωρίς ελάχιστο ποσό αρχικής κατάθεσης.

ZENITH