Skip to main content

Μπακογιάννη: Εάν δεν μάθουμε από τα λάθη, θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ

Εάν δεν ακούσουμε τη βάση μας, εάν δεν μάθουμε από τα λάθη μας, θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ, προειδοποίησε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

Εάν δεν ακούσουμε τη βάση μας, εάν δεν μάθουμε από τα λάθη μας, θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ, προειδοποίησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, επαναλαμβάνοντας την ανάγκη διεξαγωγής εκτάκτου συνεδρίου του κόμματος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, η κ. Μπακογιάννη επισήμανε πως η παράταξη πρέπει «να ξαναβρεί η παράταξη τον βηματισμό της», ενώ χαρακτήρισε «πολύ θετικό βήμα» τη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Σύμφωνα με την ίδια, για πρώτη φορά μέρα από 3,5 χρόνια το κόμμα άκουσε τους βουλευτές του. «Επί 3,5 χρόνια οι βουλευτές δεν είχαν λόγο. Και ήταν τα δύσκολα χρόνια που οι βουλευτές υποστήριξαν το κυβερνητικό έργο, ένα έργο που πραγματικά είχε αποτελέσματα», ανέφερε η κ. Μπακογιάννη και συμπλήρωσε:

«Από εκεί και πέρα, σίγουρα έγιναν λάθη, γιατί αν δεν είχαν γίνει λάθη δεν θα βρισκόμασταν στην αντιπολίτευση».

Τέλος, η βουλευτής της ΝΔ προέβη στην εκτίμηση πως ακόμα και βουλευτές που τάσσονται κατά του συνεδρίου είναι υπέρ, αλλά δεν θέλουν να στεναχωρήσουν τον κ. Σαμαρά.

ZENITH