Skip to main content

Μπακογιάννη: Να κατατεθεί στη Βουλή η συμφωνία για τη δανειακή σύμβαση

Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό για τη δανειακή σύμβαση, κατέθεσε η βουλευτής της ΝΔ Ντ. Μπακογιάννη, ζητώντας να μάθει γιατί δεν έχει κατατεθεί η συμφωνία στη Βουλή ώστε να ενημερωθούν οι βουλευτές.

Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τη δανειακή σύμβαση, κατέθεσε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, ζητώντας να μάθει γιατί δεν έχει κατατεθεί η συμφωνία στη Βουλή ώστε να ενημερωθούν οι βουλευτές για τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η κυβέρνηση απέναντι στους εταίρους.

Αφορμή για την ερώτηση στάθηκε αναφορά του αντιπροέδρου της Βουλής Αλέξη Μητρόπουλου σε τηλεοπτικό κανάλι με την οποία, όπως εκτιμά η βουλευτής της Ν.Δ., «αμφισβήτησε δημοσίως την υπογραφή του κειμένου της επέκτασης της δανειακής σύμβασης για τέσσερις μήνες, καθώς και το ίδιο το περιεχόμενό της».

«Η αμφισβήτηση αυτή, η οποία εκφράζεται και από άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δημιουργεί ερωτηματικά στο εσωτερικό και το εξωτερικό και υπονομεύει τη διαπραγματευτική θέση της χώρας εν όψει της προσεχούς διαπραγμάτευσης στο Eurogroup» επισημαίνει η ίδια, μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

ZENITH