Skip to main content

Μπλόκα και προσαγωγές για τον εντοπισμό του «πιστολέρο με το μαύρο τζιπ»

Έχουν πραγματοποιηθεί 10 προσαγωγές υπόπτων από σημεία της Αθήνας, όπου έχουν σημειωθεί οι επιθέσεις του μανιακού.
Με μπλόκα, περιπολίες και προσαγωγές συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του «πιστολέρο με το μαύρο τζιπ», που μέσα σε λίγες ημέρες έχει πραγματοποιήσει πέντε επιθέσεις, τραυματίζοντας τέσσερις ανυποψίαστους πολίτες.

Σύμφωνα με το Mega, έχουν πραγματοποιηθεί 10 προσαγωγές υπόπτων από σημεία της Αθήνας, όπου έχουν σημειωθεί οι επιθέσεις του μανιακού.

Ακόμη, ερευνώνται όλα τα μαύρα τζιπ με φιμέ τζάμια (πιθανότατα τύπου Jeep Cherokee) που ταιριάζουν στις μαρτυρίες των άτυχων πολιτών που δέχθηκαν τα πυρά του δράστη.

Ένα τέτοιο τζιπ εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στην οδό Φαληρέως στο Ν.Φάληρο. Το τζιπ ήταν σκεπασμένο με κουκούλα και δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας, ωστόσο -όπως αποδείχθηκε- δεν σχετίζεται με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Παρόμοια έρευνα αλλά χωρίς αποτέλεσμα διενεργήθηκε για δύο ύποπτα μαύρα τζιπ με φιμέ τζάμια που εντοπίστηκαν σε άλλο σημείο του Ν.Φαλήρου και την Κηφισιά.

Οι έρευνες συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς από την αστυνομία, σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τον «πιστολέρο», πριν αυτός ξαναχτυπήσει.

Ήδη, έχει πραγματοποιήσει πέντε επιθέσεις, τραυματίζοντας τέσσερις ανυποψίαστους πολίτες. Οι επιθέσεις σημειώνονται συνήθως μεταξύ 18:30 έως 21:30 και έχουν γίνει σε Βοτανικό, Μοσχάτο, Κολωνό και Ανω Λιόσια.

Δύο από τα θύματα του μανιακού νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους.

ZENITH