Skip to main content

Μπόλαρης: Τέλος στη διαφθορά και στις ατασθαλίες

Δήλωση υφυπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μάρκου Μπόλαρη σχετικά με δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρονται σε υποθέσεις κακοδιαχείρισης εταιριών του δημοσίου στη Θεσσαλονίκη.
Για την ανάδειξη των υποθέσεων διαφθοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος δεσμεύτηκε ο υφυπουργός Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μάρκος Μπόλαρης. «Τα προβλήματα που παραλάβαμε θα τα αναδείξουμε, δεν θα τα συγκαλύψουμε. Όσοι ενεπλάκησαν σε ατασθαλίες και σε υποθέσεις διαφθοράς θα έρθουν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη, διότι ο Ελληνικός λαός απαιτεί να γνωρίζει τι απέγινε το δημόσιο χρήμα, το οποίο προέρχεται από το υστέρημά του», τόνισε ο κ. Μπόλαρης σε δήλωσή του με αφορμή δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρονται σε υποθέσεις κακοδιαχείρισης εταιριών του δημοσίου στη Θεσσαλονίκη.

«Όσα ζητήματα προκύπτουν θα αντιμετωπιστούν στη βάση, την οποία έχειεξαγγείλει ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, στη βάση για την οποίαέδωσαν ισχυρή εντολή στο ΠΑΣΟΚ στις 4 Οκτωβρίου οι Έλληνες πολίτες», πρόσθεσε ο κ. Μπόλαρης.

ZENITH