Skip to main content

Μπουτάρης εναντίον… Γκιουλέκα

Άνοιγμα προς τη ΝΔ έκανε -εμμέσως πλην σαφώς- ο Γιάννης Μπουτάρης, όταν απάντησε θετικά σε ερώτηση της Voria.gr αν θα ήθελε στήριξη της ανεξάρτητης – όπως επισημαίνει σε κάθε περίπτωση - υποψηφιότητάς
της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου
melkar4@yahoo.gr


Άνοιγμα προς τη ΝΔ έκανε -εμμέσως πλην σαφώς- ο Γιάννης Μπουτάρης, όταν απάντησε θετικά σε ερώτηση της Voria.gr αν θα ήθελε στήριξη της ανεξάρτητης – όπως επισημαίνει σε κάθε περίπτωση - υποψηφιότητάς του από τον Αντώνη Σαμαρά! Συμπλήρωσε ότι αυτό που προέχει είναι να αλλάξει σελίδα η πόλη, μακριά από κομματικές παρωπίδες.

Ο κ. Μπουτάρης δεν απέκλεισε καμία άλλη συνεργασία – συμπεριλαμβανομένων και επιχειρηματιών που εκδήλωσαν ήδη ενδιαφέρον για το Δήμο – ενώ χαρακτήρισε… επίσης παλαιοκομματικό τον φημολογούμενο διάδοχο του Παπαγεωργόπουλου, βουλευτή Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Γκιουλέκα!

Όποιος βιάζεται…

Η παραίτηση του Δημάρχου έδειξε να εκπλήσσει και το νομάρχη Ψωμιάδη, o οποίος δεν αρνήθηκε ότι, αν την γνώριζε νωρίτερα, θα κινούνταν διαφορετικά στο θέμα της υποψηφιότητάς του στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας!

Σε  ερώτηση της Voria.gr αν έχει μετανιώσει για την ανακοίνωσή της κι αν τελικά μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου θα προτιμούσε το δεύτερο,  απάντησε ευθέως «μην ξύνεται… πληγές!» Μάλιστα, αποκάλυψε ότι βουλευτής της ΝΔ του είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού πριν από λίγες ημέρες «κρίμα που δεν μπορείς να διεκδικήσεις και τις… δυο θέσεις!», γεγονός που μεταφράζεται ως έλλειψη γαλάζιων υποψήφιων που θα μπορούσαν να κερδίσουν πάλι τον κατ΄ εξοχήν γαλάζιο Δήμο…

ZENITH