Skip to main content

Μπουτάρης: «Ποιον κοροϊδεύεις ρε Γκιουλέκα...»

Σκληρή γλώσσα εναντίον του Κώστα Γκιουλέκα για την προβολή της υποψηφιότητάς του για το δήμο Θεσσαλονίκης ως ανεξάρτητης χρησιμοποίησε σήμερα ο Γιάννης Μπουτάρης.
Σκληρή γλώσσα εναντίον του Κώστα Γκιουλέκα για τον τρόπο με τον οποίο προβάλλει την υποψηφιότητα του για το δήμο Θεσσαλονίκης χρησιμοποίησε σήμερα ο Γιάννης Μπουτάρης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash Fm.

«Τουλάχιστον θυμηδία προκαλούν, για να μεταχειριστώ μια έκφραση πιο κόσμια, αυτές οι δηλώσεις του Κώστα του Γκιουλέκα. Ποιον κοροϊδεύεις ρε φίλε τώρα ότι είσαι ανεξάρτητος; Να καταλάβουμε δηλαδή, είσαι τρία χρόνια, τρεις φορές έχεις βγει πρώτος βουλευτής Θεσσαλονίκης, είσαι υπεύθυνος του σχεδιασμού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και μας λες ότι είσαι και ανεξάρτητος; Θα μας τρελάνεις;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης σχολιάζοντας πρόσφατη δήλωση του  Κ. Γκιουλέκα με την οποία τον καλούσε να παραιτηθεί από βιομήχανος, ο Γ. Μπουτάρης έδωσε την εξής απάντηση: «Τι να του πω του κυρίου τάδε. Εγώ καταρχήν έχω πάρα πολλά χρόνια που δεν είμαι βιομήχανος. Γιατί το λέει ο κ. Γκιουλέκας; Δε συνάδει, ο ίδιος, εξάλλου, είπε έτσι κι αλλιώς ότι εγώ θα φύγω από το κοινοβούλιο. Εάν έχεις κότσια φύγε τώρα από το κοινοβούλιο κύριε Γκιουλέκα, όχι να περιμένεις τι θα γίνει. Φύγε τώρα. Εγώ εν πλήρη συνειδήσει έχω εγκαταλείψει πάρα πολλά πράγματα που κάνω, αλλά φυσικά δε θα αφήσω το επάγγελμά μου».

ZENITH