Skip to main content

Μπουτάρης: Πόλεμος από την Παρασκευή στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης

Την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ για την κατάκτησή του κυπέλου Ελλάδος απέναντι στον Ολυμπιακό τίμησε το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης. Έκκληση Μπουτάρη για να μπει τέλος στη βία στα γήπεδα.

Την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ για την κατάκτησή του κυπέλου Ελλάδος απέναντι στον Ολυμπιακό τίμησε το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης.

Τους απένειμαν τιμητικά διπλώματα, ενώ από την πλευρά της η ομάδα δώρισε στον δήμαρχο μια μπάλα και μια μπλούζα υπογεγραμμένη από τους παίκτες.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης έκανε λόγο για ευχάριστο γεγονός για την πόλη και ανακοίνωσε ότι στο  επόμενο δημοτικό συμβούλιο ο δήμος θα τιμήσει την ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που κέρδισε το κύπελλο Ελλάδος. Ο κ. Μπουτάρης κατά τη διάρκεια της βράβευσης έκανε έκκληση σε όλους και στην κυβέρνηση «να γίνει κάτι ώστε να μπει μια τάξη στη βία στα γήπεδα». «Από την Παρασκευή υπάρχει πόλεμος μεταξύ Αεκτζήδων και Παοκτδήδων στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης. Η κυβέρνηση οφείλει να το λύσει. Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει» τόνισε χαρακτηριστικά.  

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για την τιμή που μας κάνετε. Μας δίνετε δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια που είναι όχι μόνο η κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά να φέρουμε κόσμο στο γήπεδο» τόνισε ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Κουρνέτας.

Στην ομάδα του βόλεϊ έδωσαν τα συγχαρητήριά τους οι επικεφαλής των παρατάξεων. Την ομάδα συνεχάρη και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

 

Image
Μπουτάρης: Πόλεμος από την Παρασκευή στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης
Business Story
Off

ZENITH