Skip to main content

Μυροφορίδης: Κρατάμε προσγειωμένους τους παίκτες

Για τους στόχους που θέτει ο Ηρακλής και την τρέλα των οπαδών του μίλησε ο Παύλος Μυροφορίδης.
Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM» μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής, Παύλος Μυροφορίδης, για τη νέα νίκη των «κυανόλευκων», τους στόχους που θέτουν και την τρέλα των οπαδών.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
Για τον κόσμο του Ηρακλή: 
 
«Αυτό που έγινε στο Καυταντζόγλειο δεν έχει γίνει στην Ελλάδα. Όταν η ομάδα κερδίζει εγώ… «εξαφανίζομαι» και δεν ήμουν εκεί για να δω τον κόσμο αλλά αυτό που έχω εισπράξει από όλους δεν περιγράφεται. Ο κόσμος δεν ήθελε να φύγει από το γήπεδο! Κάποια στιγμή μιλώντας με τα παιδιά ένα από τα βασικά λεγόμενα ήταν να συνεχίσουμε να κάνουμε τις οικογένειες τους και τον κόσμο του Ηρακλή περήφανους. Αυτό το έχουν κερδίσει με την αξία τους».
 
Για το ρόστερ της ομάδας: 
 
«Το ζητούμενο ήταν να μην νιώσει ο προπονητής ότι του λείπει κάποιο εργαλείο. Είμαστε πλήρης και όποιο παιδί μπει, ανταποκρίνεται 100%».
 
Για τον σχεδιασμό της ομάδας: 
 
«Το καλοκαίρι η ομάδα δεν μπορούσε να κάνει μεταγραφές αλλά αυτό ίσως ήταν καλό γιατί ψάξαμε και βρήκαμε έμπειρα παιδιά κάτω των 24ωνετών. Αυτό είναι κάτι που μας βοήθησε όλους. Λάθη κάναμε, αυτό είναι δεδομένο, το θέμα είναι να μετριάζονται και βλέπουμε τα αποτελέσματα».
 
Για τον στόχο της ομάδας: 
 
«Εδώ που φτάσαμε στο κύπελλο είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε και αυτόν τον τίτλο. Αποκλείσαμε ομάδες της Σούπερ Λιγκ και δείξαμε πως δεν φοβόμαστε κανέναν. Αυτή η ομάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στη πρώτη κατηγορία. Θεωρώ πως οι προσθήκες που χρειάζονται είναι ελάχιστες. Η σκέψη όλων είναι να φύγει πρώτα ο Ηρακλής από την κατηγορία που παίζει και δεν αξίζει να βρίσκεται στη Φούτμπολ Λιγκ».
 
Για την ψυχολογία των παικτών: 
 
«Δουλεύουμε πάρα πολύ στο να κρατάμε προσγειωμένους τους ποδοσφαιριστές. Τα παιδιά είναι άνθρωποι της καθημερινότητα και δεν πρόκειται να χαλάσουν αυτό που κάνουμε. Έχουμε 100% συνειδητοποιημένους ποδοσφαιριστές και σε αυτό βοηθάν και οι έμπειροι παίκτες».
 
Για την αφλογιστία του Περόνε: 
 
«Το γκολ θα έρθει όμως αυτό που κάνει μέσα στο γήπεδο είναι τρομερό. Είναι ένας παίκτης για την ομάδα και προσφέρει απίστευτα».
 
Για τον Λουκίνα: 
 
«Όποιος προσπαθεί, δουλεύει αληθινά και είναι αυτός που πρέπει δικαιώνεται. Ο παίκτης που… «ματώνει» στο τέλος θα τα καταφέρει».
 
Για το γεγονός πως παίζει Παρασκευή η ομάδα: 
 
«Η ομάδα έχει κάνει τα πάντα για να ταξιδέψει την Πέμπτη και να επιστρέψει την Παρασκευή. Οι άνθρωποι στα γραφεία ψάχνουν τις καλύτερες λύσεις για την ομάδα μας».
 
Για το πώς θα μπει η ομάδα στα πλέι οφ: 
 
«Δεν πρέπει να κάνουμε καμία γκέλα. Με ότι διαφορά και να μπούμε τα πλέι οφ θα είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα».

ZENITH