Skip to main content

Νάκας: Ο Άρης είναι 100% συγκεντρωμένος σε ό,τι κάνει

Για τη νίκη του Άρη κόντρα στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, το γκολ που πέτυχε αλλά και τη βελτίωση των Κιτρίνων στο σκοράρισμα, μίλησε ο Στέλιος Νάκας.

Για την επιβλητική νίκη του Άρη κόντρα στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, το γκολ που πέτυχε αλλά και τη βελτίωση των Κιτρίνων στο σκοράρισμα, μίλησε ο Στέλιος Νάκας, σε εκπροσώπους του Τύπου.

«Ολη την εβδομάδα, δουλεύαμε δυνατά στις προπονήσεις. Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη 100% σε ό,τι και αν κάνει. Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές πήραμε μία μεγάλη νίκη, αυτό που ήθελε και ο κόσμος. Δουλεύουμε πάνω στις αδυναμίες μας. Μας έλειπε η αποτελεσματικότητα στο τελείωμα των φάσεων. Στις προπονήσεις, ο κ. Καλαϊτζίδης βάζει κάποια τακτικά κομμάτια, ώστε να πλαγιοκοπούμε τον αντίπαλο και να τελειώνουμε τις φάσεις. Μας βγαίνει στα δύο τελευταία παιχνίδια, έχοντας πετύχει δύο μεγάλες σε σκορ νίκες», ανέφερε αρχικά ο νεαρός εξτρέμ του Άρη.

Ο ίδιος σε κάθε ματς ανεβάζει σταθερά την απόδοση του, φροντίζει όμως να κρατάει χαμηλά τη μπάλα. «Εγώ δουλεύω το ίδιο, είτε παίζοντας στην ενδεκάδα είτε ως αναπληρωματικός. Δουλεύω σκληρά για τον Άρη, ώστε να είμαι έτοιμος και όταν μπω στο γήπεδο, να τα δώσω όλα για τους τρεις βαθμούς. Από εκεί και πέρα, αν θα παίξω ως βασικός ή ως αλλαγή, είναι θέμα προπονητή. Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Δουλεύω κανονικά και είμαι στη διάθεση του προπονητή», τόνισε.

Δίνοντας τη δική του εξήγηση για τις... χαμηλότερες ταχύτητες της ομάδας στο δεύτερο μέρος της χθεσινής αναμέτρησης, ο νεαρός άσος των Κιτρίνων επισήμανε πως «ο αντίπαλος κλείνεται για να κρατήσει ένα χαμηλό σκορ. Πάντα οι ομάδες έρχονται με την προοπτική ότι θα χάσουν, αλλά με λίγα γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο τα δίνουν και στο δεύτερο με την ποιότητα που έχουμε και τις φάσεις που βγάζουμε, ο αντίπαλος κουράζεται. Ετσι, με την αποτελεσματικότητα που έχουμε, έρχεται και αυτό το σκορ».

ZENITH