Skip to main content

ΝΔ: Ο Βαρουφάκης από μόνος του γελοιοποιεί τη χώρα

Πυρά κατά του Γιάννη Βαρουφάκη, εξαπολύει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξή του, κατηγορώντας τον πως «μόνος του γελοιοποιεί τη χώρα».

Πυρά κατά του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, εξαπολύει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξή του, κατηγορώντας τον πως «μόνος του γελοιοποιεί τη χώρα».

Ο κ. Καραγκούνης σχολίασε ότι «τα τελευταία δύο χρόνια η τρόικα ερχόταν μόνο στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και δεν επισκεπτόταν τα υπουργεία», ενώ πρόσθεσε πως «σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση Σαμαρά ξεπερνούσε στόχους, έφερνε αποτελέσματα και απέρριπτε νέα μέτρα που ζητούσε η τρόικα». «Τελείωνε οριστικά με την τρόικα και δεν την βάφτιζε "Brussels Group"», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η συγκυβέρνηση υπέγραψε την πρόοδο που πέτυχε η προηγούμενη, αναγνώρισε τα επιτεύγματά της και στηρίχτηκε σε αυτά», αναφέρει ο κ. Καραγκούνης και προσθέτει με νόημα:

«Τώρα θα δούμε ποια μέτρα θα δεχτεί, ποια πρόοδο θα κάνει και ποιους στόχους θα ξεπεράσει. Και τότε οι πολίτες θα κρίνουν και θα συγκρίνουν…».

ZENITH