Skip to main content

Νέα δανειακά προϊόντα από την Εμπορική Τράπεζα

Tη διάθεση δύο νέων δανειακών προϊόντών στον τομέα της στεγαστικής και καταναλωτικής πίστης ανακοίνωσε σήμερα η Εμπορική Τράπεζα.
Tη διάθεση δύο νέων δανειακών προϊόντών στον τομέα της στεγαστικής και καταναλωτικής πίστης ανακοίνωσε σήμερα η Εμπορική Τράπεζα.

Ειδικότερα, η Εμπορική Τράπεζα δημιούργησε το «SafeHome», ένα στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πέντε χρόνια, το οποίο αφορά τόσο σε νέες χορηγήσεις όσο και σε μεταφορές στεγαστικών δανείων από άλλες τράπεζες, ώστε όλοι οι δανειολήπτες να έχουν τη δυνατότητα να ωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα του προϊόντος. Συγκεκριμένα, το προϊόν προσφέρει το πλέον ανταγωνιστικό σταθερό επιτόκιο 5ετίας που διατίθεται στην τραπεζική αγορά: 4,40% (πλέον εισφοράς Ν.128/75). Επιπλέον, το πλήρες πακέτο προστασίας που προσφέρεται περιλαμβάνει ασφάλεια ζωής του δανειολήπτη, ασφάλεια πληρωμής της δόσης σε περίπτωση απώλειας εργασίας χωρίς επιβάρυνση, καθώς και δωρεάν ασφάλεια ακινήτου για το πρώτο έτος.

Επιπλέον, για την κάλυψη καταναλωτικών αναγκών, η Εμπορική Τράπεζα δημιούργησε το πρόγραμμα μεταφοράς υπολοίπων από καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες «ΤακτοποίησηXpress». Το πρόγραμμα στοχεύει στην υγιή αναχρηματοδότηση ιδιωτών και στηρίζει όσους αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση οργάνωσης των οικονομικών τους, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να μεταφέρουν και να συγκεντρώσουν τις οφειλές τους από προϊόντα καταναλωτικής πίστης της Εμπορικής και άλλων τραπεζών, σε μία και μοναδική μειωμένη δόση εντός της Εμπορικής.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η σταθερή χαμηλή δόση σε συνδυασμό με την άτοκη περίοδο χάριτος για τους τρεις πρώτους μήνες αποτελούν τα κυριότερα οφέλη για τον πελάτη. Συγκεκριμένα, η μηνιαία δόση διαμορφώνεται από μόλις 13,50 ευρώ για κάθε 1.000 ευρώ δανείου με ανταγωνιστικό σταθερό επιτόκιο 9,40% (πλέον εισφοράς Ν.128/75) για όλη τη διάρκεια του δανείου. Το δάνειο προσφέρεται για μεταφορές υπολοίπων έως 30.000 ευρώ και έχει μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής έως 120 μήνες.

ZENITH