Skip to main content

Νέα διαμαρτυρία κατοίκων στη Μητροπολιτική για τα εργοστάσια βιομάζας

Παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην κατασκευή των μονάδων παραγωγής ενέργειας από βιομάζα στα Βασιλικά και τη Λακκιά θα πραγματοποιήσουν αύριο κάτοικοι της περιοχής.

Παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην κατασκευή των μονάδων παραγωγής ενέργειας από βιομάζα στα Βασιλικά και τη Λακκιά θα πραγματοποιήσουν αύριο στις 13.00 στη συνεδρίαση της Μητροπολιτικής Επιτροπής κάτοικοι της περιοχής.

Η Μητροπολιτική Ενότητα συνεδριάζει εκ νέου, μετά τη διακοπή της συνεδρίασης στις 18 Φεβρουαρίου, για να γνωμοδοτήσει αναφορικά με τις ΜΠΕ των μονάδων παραγωγής ενέργειας από την καύση βιομάζας στα Βασίλικά.

Η δημοτική αρχή και Επιτροπή κατοίκων καλεί όλους τους ενεργούς πολίτες να βρεθούν στην παράσταση διαμαρτυρίας, για να εκφράσουν την αντίθεσή στην κατασκευή των μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα στην περιοχή.

Για την εξυπηρέτηση των πολιτών που θέλουν να παραστούν στη διαμαρτυρία, που θα πραγματοποιηθεί στην Μητροπολιτική Επιτροπή – Περιφέρεια Κεντ. Μακεδονίας, Βασ. Όλγας 198 στις 12:30, θα υπάρχουν λεωφορεία που θα πραγματοποιήσουν τα εξής δρομολόγια:

Α. 11:30 από Αγ. Αντώνιο, 11:45 Σουρωτή, 12:00 Αγ. Παρασκευή, 12:15 Ταγαράδες, 12:30 Ν. Ρύσιο, Περιφέρεια
Β. 11:30 από Περιστερά, 11:45 Λακκιά, 12:00 Ν. Ραιδεστό, 12:10 Πλατεία Θέρμης, Περιφέρεια
Γ. 10:45 από Γαλαρινό, Αγ. Αναστασία και  11:00 από Πλατεία Χάνια στα Βασιλικά

ZENITH