Skip to main content

Νέα διοίκηση στο Σύλλογο των Δικαστικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Η παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοκρατική Συνεργασία», που προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, ήταν η νικήτρια στις εκλογές που έγιναν χτες στο Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

του Βασίλη Παπαναστασούλη

Η παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοκρατική Συνεργασία», που προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, ήταν η νικήτρια στις εκλογές που έγιναν χτες στο Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης. Κατέλαβε τέσσερις έδρες στο νέο 9μελές διοικητικό συμβούλιο. Εξελέγησαν  η Άννα Αρναούτη, με 50 σταυρούς, ο Μανώλης Κωνσταντινίδης, με 48, η Χρύσα Αλεξανδρή και ο Νίκος Μπούρας, με 35 σταυρούς.

Η «Διαπαραταξιακή Συνεργασία για την Ανατροπή», που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, κέρδισε δύο έδρες. Την επέλεξαν συνολικά 94 ψηφοφόροι. Εξελέγησαν ο Τριαντάφυλλος Φουντας, με 45 σταυρούς και ο Μιχάλης Καρατζόγλου , με 37 σταυρούς.

Η «Ανεξάρτητη Δημοκρατική Ομάδα», που πρόσκειται στη ΔΑΚΕ, συγκέντρωσε συνολικά 88 ψήφους και κατέλαβε δύο έδρες. Εξελέγησαν ο Κώστας Βαφειάδης , με 50 σταυρούς, και η Κατερίνα Σινάκου, με 39 σταυρούς.

Η παράταξη «Πανελλαδικό Αγωνιστικό Μέτωπο Δικαστικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης», του ΠΑΜΕ, συγκέντρωσε 41 ψήφους κερδίζοντας μία έδρα. Εξελέγη ο Χρήστος Σιώνας, με 36 σταυρούς.

Συνολικά ψήφισαν 379 δικαστικοί υπάλληλοι και τα 366 ψηφοδέλτια ήταν έγκυρα.

ZENITH