Skip to main content

Νέα διοίκηση υπό τον Δημήτρη Παπακώστα στην ΕΛΒΟ

Με τους κ. κ. Δημήτρη Παπακώστα και Φώτη Σπυράκο στο τιμόνι της προχωρά εφεξής η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) ΑΕ, καθώς πριν από λίγο στο πρώτο Δ. Σ. η νέα διοίκηση συγκροτήθηκε σε σώμα.
Με νέα διοίκηση προχωρά τυπικά και ουσιαστικά πλέον, η ΕΛΒΟ, καθώς πριν από λίγο το νέο διοικητικό συμβούλιο, όπως αυτό προέκυψε από την ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της Παρασκευής 16ης Απριλίου, στην πρώτη του συνεδρίαση συγκροτήθηκε σε σώμα.

Το «τιμόνι» της εταιρείας, από τη θέση του προέδρου ανέλαβε, όπως είχε προαναγγείλει η Voria.gr, ο κ. Δημήτρης Παπακώστας, μηχανολόγος και μηχανικός, ενώ διευθύνων σύμβουλος παρέμεινε ο κ. Φώτης Σπυράκος. Τον πρώτο τον όρισε το ελληνικό δημόσιο, που κατέχει την πλειοψηφία του 51% των μετοχών της ΕΛΒΟ και τον δεύτερο ο όμιλος Μυτιληναίου που διατηρεί το 43%. Όσον αφορά στις υπόλοιπες θέσεις του νέου Δ. Σ., Α’ αντιπρόεδρος ορίστηκε ο κ. Νίκος Γιαννόπουλος, πρόεδρος του ΕΚΘ και Β’ αντιπρόεδρος το κ. Δημήτρης Γάγαλης, ενώ απλά μέλη είναι οι Νίκος Ζαχαριάδης, Αστέριος Ζαφειράκης, Νικόλαος Σαμαράς, Σταμάτης Πράσσας και Κική Μαυροπούλου.

ZENITH