Skip to main content

Νέα δριμεία επίθεση Πάγκαλου στην Αριστερά

Καυστικός ήταν για μια ακόμα φορά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αναφερόμενος στην Αριστερά, καθώς τη χαρακτηρίζει περιθωριακό φαινόμενο στην κοινωνία και σημειώνει ότι δεν της αναγνωρίζει αριστερές ι
Καυστικός ήταν για μια ακόμα φορά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, αναφερόμενος στην Αριστερά, καθώς τη χαρακτηρίζει περιθωριακό φαινόμενο στην κοινωνία και σημειώνει ότι δεν της αναγνωρίζει αριστερές ιδιότητες.

«Θεωρώ ότι αριστερός είναι κάποιος που είναι υπέρ των πολλών και των φτωχών. Όταν υπάρχει δηλαδή ένα ταξικό θέμα διανομής του πλούτου, παίρνει αυτή τη θέση και όχι την αντίστροφη. Αριστερός είναι επίσης αυτός που προωθεί και ενισχύει το καινούργιο. Φοβάμαι ότι υπάρχει μια παλινδρόμηση. Το μεν ΚΚΕ έχει γυρίσει στον Στάλιν, ο δε Συνασπισμός με την ηγεσία Τσίπρα έχει ταυτιστεί σε πάρα πολλά θέματα με τις θέσεις του ΚΚΕ», αναφέρει σε συνέντευξή του στην Καθημερινή,.

«Συνθήματα και ιδέες που ορισμένοι ασπάζονται κατέληξαν στο θάνατο τριών αθώων ανθρώπων. Δεν τα έκαψε ο Καρατζαφέρης τα γραφεία της Marfin. Ούτε η Αστυνομία...», τονίζει ο κ. Πάγκαλος, εκφράζοντας την αντίθεσή του στις τακτικές που ακολουθεί η Αριστερά.

ZENITH