Skip to main content

Νέα πρόταση για τα τέλη κυκλοφορίας

Τι θα γίνει με τα τέλη κυκλοφορίας; Στο υπουργείο Οικονομικών δεν επιθυμούν να την «πατήσουν» όπως πέρυσι, όταν έβαλαν στο στόχαστρο τα μικρού κυβισμού ΙΧ, παίρνοντας μεγάλο πολιτικό κόστος, και αναζη
Τι θα γίνει με τα τέλη κυκλοφορίας; Στο υπουργείο Οικονομικών δεν επιθυμούν να την «πατήσουν» όπως πέρυσι, όταν έβαλαν στο στόχαστρό τους - άθελά τους, όπως έλεγαν κατόπιν εορτής - τα μικρού κυβισμού ΙΧ, παίρνοντας μεγάλο πολιτικό κόστος και αναζητούν λύσεις από τώρα, ενόψει της νέας χρονιάς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια σύσκεψης που έγινε παρουσία του υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, ο αρμόδιος για τα έσοδα Γενικός Γραμματέας κ. Δ. Γεωργακόπουλος «κατέβασε» μια σύνθετη πρόταση, που «μαλακώνει» τα τέλη για τα μεσαίου κυβισμού και τα σύγχρονης - οικολογικής - τεχνολογίας και «χτυπάει» αλύπητα τους κατόχους των μεγάλων κυβισμού ΙΧ συμβατικών αυτοκινήτων. Γι’ αυτούς τους τελευταίους, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα χτυπήσει τελικώς η καμπάνα, τη νέα χρονιά. Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν σύντομα.

ZENITH