Skip to main content

Νέα ...σφαλιάρα για ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή (video)

Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε ο ΠΑΟΚ, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Κόκκινη κάρτα δέχθηκε ο Σκόνδρας.
Με σκυμμένο το κεφάλι επιστρέφει από την Κομοτηνή ο ΠΑΟΚ, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
 
Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως αυτή ήταν η πρώτη νίκη στην ιστορία των «κροκόδειλων» κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς στις εννέα προηγούμενες αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας μετρούσαν μόνο ήττες!
 
Το συγκρότημα του Γιώργου Γεωργιάδη μετά από δύο αναμετρήσεις που κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του δέχθηκε τρία γκολ, συνεχίζοντας το αρνητικό σερί του.
 
Το σκορ άνοιξε στην αναμέτρηση ο Ντιγκινί στο 7', με τον Τζάνη να διαμορφώνει το 2-0 ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.
 
Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ.
 
Στο 64' ο ΠΑΟΚ μπήκε και πάλι στο παιχνίδι με το γκολ του Παπαδόπουλου, το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς ο έμπειρος επιθετικός βρισκόταν σε εμφανή θέση οφσάιντ.
 
Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ιγκόρ από την άσπρη βούλα του πέναλτι στο 79', ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Σκόνδρας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή, παίρνοντας την άγουσα για τα αποδυτήρια για λογαριασμό των Θεσσαλονικιών.
 
Συνθήματα κατά των ποδοσφαιριστών της ομάδας τους φώναζαν οι περίπου 250 οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Κομοτηνής.
 
Οι συνθέσεις:
 
Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης,Eμπόου, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Μεχία, Ρομέου, Τσουμάνης, Κάσες (66' Ηλιάδης), Μπαϊκαρά, Ντιγκινί (90' Χασομέρης), Τζανής (46' Ίγκορ)
 
ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Παπαγιαννόπουλος (46' Τζαβέλλας), Βίτορ, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Τζιόλης, Νομπόα, Μακ (81' Κουλούρης), Γκολάσα (46' Περέιρα), Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης

ZENITH