Skip to main content

Νέα σφαλιάρα και «τεσσάρα» για ΠΑΟΚ (video)

Άλλα τέσσερα γκολ δέχθηκε ο ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά από τον Παναθηναϊκό στην άδεια Λεωφόρο Αλεξάνδρας (4-3)
Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε ο ΠΑΟΚ, μετά την εκτός έδρας νίκη του επί της Βέροιας, καθώς ηττήθηκε με 4-3 από τον Παναθηναϊκό στην άδεια Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. 
 
Στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγεται το γεγονός πως για άλλη μία αναμέτρηση η αμυντική γραμμή του «Δικεφάλου» βρέθηκε σε τραγική μέρα, με τον Ιτάνζ να μαζεύει (ξανά) τη μπάλα από τα δίχτυα του τέσσερις φορές. 
 
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Μπεργκ (27') ο ΠΑΟΚ κατάφερε να περάσει μπροστά με τα γκολ των Αθανασιάδη (42') και Σκόνδρα (60'). 
 
Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ.
 
Από εκείνο το σημείο ο Παναθηναϊκός ανέβασε ρυθμό και σημείωσε τρία γκολ με τους Καρέλη (63') και Μπέργκ (71', 88'), ο οποίος σημείωσε χατ τρικ. 
 
Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση σημείωσε ο Νομπόα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. 
 
Οι συνθέσεις:
 
Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Λαγός (80' Κουτρουμπής), Πράνιτς, Ζέκα, Κλωναρίδης (50' Καρέλης), Μπεργκ, Πέτριτς (65' Ατζαγκούν)
 
ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Σκόνδρας (88' Κωνσταντινίδης), Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα (80' Σαλπιγγίδης), Ρατς (84΄Κίτσιου), Νομπόα, Παπαγιανόπουλος, Αθανασιάδης, Μακ, Περέιρα, Γκολάσα

ZENITH