Skip to main content

Νέες αποκαλύψεις για τον αυτόχειρα εφοριακό

Νέες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν στην αυτοκτονία τον εφοριακό που είχε εκδώσει «αθωωτικό» για υπόθεση εικονικών τιμολογίων μεγάλης εταιρίας, έρχονται αργά
Νέες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν στην αυτοκτονία τον εφοριακό που είχε εκδώσει «αθωωτικό» για υπόθεση εικονικών τιμολογίων μεγάλης εταιρίας, έρχονται αργά αλλά σταθερά στη δημοσιότητα. Λίγες ώρες μετά την κηδεία του, που έγινε χθες, διέρρευσε από το οικογενειακό του περιβάλλον ότι ο αυτόχειρας είχε αναλάβει την υπόθεση κατόπιν ανάθεσης που του είχε κάνει ο τότε επιθεωρητής (σσ ο οποίος αργότερα προήχθη). Η συγκεκριμένη ανάθεση είχε προκαλέσει και τότε εντύπωση, καθώς λόγω της κρισιμότητας και του μεγέθους της υπόθεσης, αναμένονταν ότι θα πήγαινε σε εμπειρότερους και ιεραρχικά ανώτερους ελεγκτές.

Επίσης εντύπωση εξαρχής είχε προκαλέσει και το γεγονός ότι από τη Γενική Διεύθυνση Επιθεωρητών έγινε δεκτό αμέσως ένα αίτημα που συνήθως απορρίπτεται. Αυτό του επανελέγχου της υπόθεσης, που αρχικά ήταν καταδικαστική για την επιχείρηση. Κι αυτό είναι ένα από τα παράδοξα που απομένει να διερευνηθούν σε αυτή την υπόθεση. Τέλος και χθες, όπως και προχθές, έντονη ήταν η φημολογία ότι ο αυτόχειρας άφησε σημείωμα πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

ZENITH