Skip to main content

Νέες κινητοποιήσεις «βλέπουν» στην ΓΣΕΕ

Κρίσιμη συνεδρίαση της ολομέλειας της διοίκησης της ΓΣΕΕ έχει προγραμματισθεί για σήμερα το μεσημέρι, με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο του ασφαλιστικού και του εργασιακού.
Κρίσιμη συνεδρίαση της ολομέλειας της διοίκησης της ΓΣΕΕ έχει προγραμματισθεί για σήμερα το μεσημέρι. Αντικείμενό της θα είναι οι τελευταίες εξελίξεις, από το μέτωπο του ασφαλιστικού και του εργασιακού, κι ενδεχομένως οι αποφάσεις για νέες απεργιακές κινητοποιήσεις στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Κοινή είναι η αίσθηση στην τριτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση της χώρας ότι επίκειται «Αρμαγεδώνας» στον εργασιακό κλάδο, λόγω της τριπλής επιτήρησης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα (ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ), οπότε θα πρέπει να δοθεί μια «μάχη», έστω οπισθοφυλακής, για να διατηρηθεί ή καλύτερα να περισωθεί οποιαδήποτε από τις κατακτήσεις του παρελθόντος είναι δυνατόν να διασωθεί.

Το πιθανότερο είναι πως έως το μεσημέρι αργά θα έχει υπάρξει ανακοίνωση από την πλευρά της ΓΣΕΕ, σχετικά με τα επόμενα βήματά της, τα οποία θα έχουν μάλλον πολύ βραχυπρόθεσμο χαρακτήρα. Δεν αποκλείεται δηλαδή να αφορούν σε κινητοποιήσεις ακόμα και την ερχόμενη εβδομάδα.

ZENITH