Skip to main content

Νεκρός βρέθηκε στα Γιάννινα ο Βαγγέλης Γιακουμάκης(φωτο+vid)

Τραγική κατάληξη στην υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη - Ο θείος του επιβεβαιώνει ότι άψυχο σώμα που βρέθηκε κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή είναι του Β.Γιακουμάκη.

Νεκρός βρέθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί σε βαλτώδη αγροτική περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Λίμνης Ιωαννίνων, περίπου 800 μέτρα από τη Γαλακτοκομική Σχολή, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 6 Φεβρουαρίου.

Η σορός είναι σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και δεν έχει γίνει ακόμη ταυτοποίηση. Ωστόσο, βάσει των ρούχων του εκτιμάται ότι πρόκειται για τον 20χρονο σπουδαστή. Η σορός βρέθηκε δίπλα από τις όχθες της λίμνης Ιωαννίνων, από ένα ζευγάρι που περπατούσε στην περιοχή και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, από την οποία κλήθηκε ο θείος του παιδιού, Γιώργος Βιβιεδάκης, που έσπευσε επί τόπου και αναγνώρισε τον ανιψιό του.

Το άψυχο κορμί του αγοριού φέρει μπλούζα με το χαρακτηριστικό σήμα ITALIA, σήμα που έφερε η μπλούζα του, όταν εξαφανίστηκε. Δίπλα από το παιδί, βρέθηκε ένα μαχαίρι, με το σενάριο της αυτοκτονίας να μοιάζει το πιθανότερο. Στο σημείο έφτασε ήδη ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, ο οποίος θα κληθεί να γνωματεύσει αν ο θάνατος οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία.

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης είχε εξαφανιστεί στις 6 Φεβρουαρίου και ακολούθησε τεράστια κινητοποίηση, χωρίς όμως να αποδώσει καρπούς. Η είδηση του θανάτου του νεαρού Βαγγέλη σκόρπισε θλίψη σε όλα τη χώρα, με χιλιάδες νέους ανθρώπους να στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης στους οικείους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 
 

Φωτογραφίες και βίντεο: ΑΠΕ -  epirusgate.blogspot.gr
 

ZENITH