Skip to main content

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη σύγκρουση των ελικοπτέρων με τους Γάλλους Oλυμπιονίκες

Στη δημοσιότητα δόθηκαν βίντεο ερασιτεχνικής λήψης από τη στιγμή της πρόσκρουσης των δύο μοιραίων ελικοπτέρων στην Αργεντινή που στοίχισε τη ζωή σε δέκα άτομα, μεταξύ των οποίων και οι δύο Γάλλοι Ολυμ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν βίντεο ερασιτεχνικής λήψης από τη στιγμή της πρόσκρουσης των δύο μοιραίων ελικοπτέρων στην Αργεντινή που στοίχισε τη ζωή σε δέκα άτομα, μεταξύ των οποίων και οι δύο Γάλλοι Ολυμπιονίκες, Καμίλ Μουφά και Αλεξίς Βαστέν. 

Το πρώτο βίντεο δημοσίευσε στο Youtube ο λογαριασμός El Sol Online, αποτυπώνοντας τι ακριβώς συνέβη τη στιγμή της σύγκρουσης. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κακό χειρισμό και ασυνεννοησία των πιλότων.  Τα δύο ελικόπτερα απογειώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα, ακολουθούσαν παράλληλη πορεία, ωστόσο ξαφνικά το ένα εμβόλισε το άλλο, αφού πρώτα είχε βρει σ' ένα δέντρο. Η σύγκρουση αποδείχθηκε μοιραία, καθώς τα δύο ελικόπτερα έχασαν άμεσα ύψος και προσέκρουσαν στο έδαφος. Το δυστύχημα σημειώθηκε στο περιθώριο των γυρισμάτων για την τηλεοπτική εκπομπή Dropped. Τη ζωή της στο δυστύχημα έχασε και η Γαλλίδα ιστιοπλόος, Φλοράνς Αρτό.
 

Δείτε και το νέο ερασιτεχνικό βίντεο που δείχνει καρέ καρέ τη μοιραία σύγκρουση.
 

 
 

ZENITH