Skip to main content

Νέο γάλα υψηλής παστερίωσης από την Αγνό

Με ένα νέο γάλα υψηλής παστερίωσης γιορτάζει τα 60 χρόνια της στην ελληνική αγορά η γαλακτοβιομηχανία Αγνό.
Με ένα νέο γάλα υψηλής παστερίωσης γιορτάζει τα 60 χρόνια της η γαλακτοβιομηχανία Αγνό.
 
Το «γάλα μου», όπως ονομάζεται το νέο γάλα της Αγνό, συλλέγεται καθημερινά από επιλεγμένες φάρμες της Μακεδονίας και αποτελεί την ιδανική επιλογή της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας, καθώς συνδυάζει την υψηλή διατροφική αξία και τη γευστική απόλαυση με μεγαλύτερη διάρκεια.

Το «γάλα μου» διατηρεί αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά και την πλούσια γεύση του για περισσότερες μέρες χάρη στη μέθοδο της υψηλής παστερίωσης, όπως τονίζει η διοίκηση της εταιρίας. Διατίθεται σε χάρτινη, αδιαφανή συσκευασία με 3,5%, 1,5% και 0% λιπαρά.

Όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα της Αγνό παράγονται μόνο από 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, σύμφωνα με τη διοίκηση της γαλακτοβιομηχανίας. «Η Αγνό στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς γάλακτος και την ελληνική οικονομία. Επιλέγοντας το αγνό «γάλα μου», επιλέγουμε ένα γάλα από τον τόπο «μου», 100% ελληνικό και ποιοτικό», επισημαίνει η εταιρία.

ZENITH