Skip to main content

Νέο τηλεοπτικό επεισόδιο με τον Απόστολο Γκλέτσο (vid)

Σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σ. Πιλιτζίδη εξαπέλυσε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος κατά τη διάρκεια δελτίου ειδήσεων στη Λαμία.

Σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σ. Πιλιτζίδη εξαπέλυσε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος κατά τη διάρκεια δελτίου ειδήσεων στο κανάλι ΕΝΑ της Λαμίας.

Αφορμή για το επεισόδιο ήταν η συζήτηση για την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου της Πελασγίας στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις. Την οργή του δημάρχου Στυλίδας πυροδότησε ο χαρακτηρισμός «όνειδος» που χρησιμοποίησε γι' αυτόν ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

«Είπε για μένα όνειδος; Εγώ εκλέχτηκα με 68%, δεν με διόρισε κανένας» άρχισε να φωνάζει ο κ. Γκλέτσος και συνέχισε: «Να πάει να φορέσει φουστάνια ο κύριος δεν ξέρω και πώς τον λένε...».

«Τον καλώ στην πλατεία της Στυλίδος να τα βρούμε οι δυο μας να του πω εγώ ποιος είναι όνειδος! Ηλίθιε, ε ηλίθιε! Τι είναι αυτά που λες βλάκα, ε βλάκα!» είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος.

 

ZENITH