Skip to main content

Νέος διασυρμός για ΠΑΟΚ στο Περιστέρι (video)

Τέσσερα γκολ δέχθηκε ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, γνωρίζοντας για άλλη μία αναμέτρηση στο πρωτάθλημα της Super League τον διασυρμό.
Άλλη μία ταπεινωτική ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με 4-0, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. 
 
Τραγική εμφάνιση πραγματοποίησε ο «Δικέφαλος του Βορρά» ο οποίος ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Περέιρα. 
 
Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς, φτάνοντας στο γκολ με τον Δημούτσο στο 39’. 
 
Τρία λεπτά αργότερα τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για το συγκρότημα του Άγγελου Αναστασιάδη, καθώς ο Αθανασιάδης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή παίρνοντας την άγουσα για τα αποδυτήρια. 
 
Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Περιστεριώτες ήταν οι μόνοι που πίεζαν στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας σε άλλα τρία γκολ με τους Ουμπίντες (51’), Κατσουράνη (72’) και Ναπολεόνι (77’).
 
Αξίζει να σημειώσουμε πως σε μία ένδειξη διαμαρτυρίας οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου αποχώρησαν μετά το τέταρτο γκολ που δέχθηκαν οι φιλοξενούμενοι.
 
Οι συνθέσεις:
 
Ατρόμητος (Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κούρος, Κατσουράνης, Πίτου Γκαρσία, Δημούτσος (66' Μπρίτο), Ούμπιντες, Μαρσελίνιο (65' Αγκουαζί), Ναπολεόνι (79' Παπάζογλου)
 
ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Σκόνδρας (74' Κωνσταντινίδης), Βίτορ, Κόστα, Ρατς, Νομπόα, Κάτσε, Περέιρα (86' Γκολάσα), Σαλπιγγίδης (57' Τζιόλης), Μακ, Αθανασιάδης

ZENITH