Skip to main content

Νέος πρύτανης στο Μακεδονίας ο Γιάννης Χατζηδημητρίου

Νέος πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας εκλέχθηκε για την επόμενη τετραετία ο καθηγητής Γιάννης Χατζηδημητρίου με ποσοστό 55,33%.
Νέος πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας εκλέχθηκε για την επόμενη τετραετία ο καθηγητής Γιάννης Χατζηδημητρίου με ποσοστό 55,33%, μετά τις πρυτανικές εκλογές που διεξήχθησαν χθες.

Λόγω της αυξημένης προσέλευσης, η ψηφοφορία παρατάθηκε κατά δύο ώρες και οι κάλπες έκλεισαν στις 6, αντί στις 4 το απόγευμα.

Κατά την εκλογική διαδικασία λειτούργησαν τρία εκλογικά τμήματα για φοιτητές, ένα εκλογικό τμήμα για μέλη ΔΕΠ, ΕΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ και ένα Διοικητικών στη Θεσσαλονίκη, καθώς και από ένα εκλογικό τμήμα, κοινό για όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, στην Έδεσσα και την Νάουσα, αντιστοίχως.

Στις εκλογές έλαβαν μέρος δύο συνδυασμοί. Πρόκεται για το συνδυασμό «Πρωτοπόρο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας 2010-2014», με υποψήφιο Πρύτανη τον κ. Γιάννη Χατζηδημητρίου, Καθηγητή του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, και υποψήφιους αντιπρυτάνεις τους κ. Χρήστο Κωνσταντάτο, Καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, κ. Χάρρυ Παπαπανάγο, Καθηγητή του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών και τον κ. Αχιλλέα Ζαπράνη, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και το συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας» με υποψήφια Πρύτανη την κ. Παρούλα Νάσκου-Περράκη, Καθηγήτρια του Τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών, και υποψήφιους αντιπρυτάνεις τους κ. Δημήτρη Καιρίδη, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών, κ. Λόη Λαμπριανίδη, Καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών και τον κ. Κωνσταντίνο Ταραμπάνη, Καθηγητή του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

ZENITH