Skip to main content

Νέος υποψήφιος στη λίστα συμβούλων του δημοσίου για ΑΤΕ-ΤΤ

Τείνει να μεταβληθεί στο ανέκδοτο του φετινού καλοκαιριού. Ο λόγος αφορά στους συμβούλους που θα προσλάβει το ελληνικό δημόσιο για να του αξιολογήσουν την προσφορά της Τράπεζας Πειραιώς.
Τείνει να μεταβληθεί στο ανέκδοτο του φετινού καλοκαιριού. Ο λόγος αφορά στους συμβούλους που θα προσλάβει το ελληνικό δημόσιο για να του αξιολογήσουν την προσφορά της Τράπεζας Πειραιώς για το 77% της Αγροτικής Τράπεζας και το 33% του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Υποτίθεται ότι αυτή η εκκρεμότητα θα έπρεπε να έχει λυθεί από την επομένη σχεδόν της ανακοίνωσης των προθέσεων του κ. Μιχάλη Σάλλα, αλλά πλέον οδεύουμε προς τα μέσα Αυγούστου και καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει. Το πιθανότερο είναι ότι οι εξελίξεις και ως προς αυτό το θέμα, μετατίθενται για μετά τις 16 Αυγούστου. Σε ό,τι αφορά στη λίστα των πιθανών υποψηφίων, μένει σταθερά η ίδια, με την προσθήκη μόνο, τις τελευταίες ώρες, ενός κρίσιμου ονόματος.

Αυτό της Lazard, η οποία δείχνει να μπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση της μιας από τις τρεις θέσεις που οδηγούν στο «βάθρο» των νικητών. Σε μια εβδομάδα, κατά πάσα πιθανότητα, θα τους γνωρίζουμε κι επισήμως.

ZENITH